11 Mar
11Mar

Havuz Tadilatı

Havuz Tadilatı Ve Onarım Servisi

0555 045 5105

Eski ve bakım yapılması gereken yüzme havuzlarının tamirat, tadilat ve yenileme işleri

Yüzme havuzlarınızda doğabilecek havuz içi, havuz kanalı, mekanik bölüm, elektrik aksamı arızaların giderilmesi ve tamiratlarının yapımı teknik elemanlarımız tarafından giderilerek müşterimize kusursuz bir şekilde teslim edilmektedir.


Ayrıca sezon başı ve sezon sonu dönemlerinde yüzme havuzu açma ve kapatma işlemlerinizde de yanınızdayız. 


Havuz Tadilatları

Yeniden sıvama, yeniden biçimlenme veya başka bir havuz yenileme işlemine mi ihtiyacınız var?

HD Havuz Bakım Tadilat, onarım ve iyileştirmeler dahil her türlü havuz yenileme konusunda uzmanız. Havuzunuza biraz sevgi göstermeye hazırsanız veya büyük bir arka bahçe güncellemesi için zamanınız varsa bizi arayın! Mevcut havuzunuzu dikkatli bir şekilde analiz edeceğiz, istediğiniz sonuçları elde etmek için mevcut çeşitli seçenekler üzerinde yürüyeceğiz, en iyi çözümleri seçmenizde size rehberlik edecek ve seçtiğiniz havuz yenileme için ayrıntılı bir maliyet tahmini hazırlayacağız.HD Havuz Bakım birçok havuzu yeniledik ve yeniden düzenledik. Havuz iyileştirme ihtiyaçlarınız ne olursa olsun, herhangi bir işi tamamlamak için gereken beceri ve deneyime sahibiz. Düzgün yeniden sıva işlerinden kapsamlı havuz genişletmelerine kadar her şeyi yaptık. Tüm dış mekan ortamlarını açıklamak için başka satıcılarla bile ortaklık kurduk! Hayallerinizdeki havuzu yaratmak için düşünülecek çok özellik var! 


HAVUZ ONARIM& TADİLAT

Yüzme Havuzlarının TadilatlarıMekanik Ve Tesisat Onarımı Tesisat Vana Çekvalf Değişimi Btb Cam Mozaik Yenileme Sızıntı Ve Arıza Tespiti Motor Tamiri Aydınlatma Ampullerinin Değişimi Paslanmaz Merdivenlerin Yenilenmesi


HAVUZ SUYU BAKIMI

Haftalık Olarak Periyodik Bakımların Yapılması Havuzun Dip Temizliğinin Yapılması Havuzun Ölçüm Kitiyle Ölçülüp Gerekli Kimyasallarının İlave Edilmesi Havuz Filtre Temizliği Taşma Kanallarının Temizliği Pompa Ve Skimmer Sepetlerinin Temizliğinin Yapılması


SEZONLUK BAKIMLAR

Yüzme havuzunda kullanılan ekipmanların (pompa, filtre, elektirk v.s) doğru çalıştığından emin olunmalıdır.Havuz suyu boşaltılarak havuz içerisinde bulunan derz dolguları kontrol edilir. Gerekirse dolgu yenilenmesi yapılır. Genelde havuzun komple temizliği yapılır, derzlae asitle tamizlenir. (Taşmalı havuzlarda denge tankı dahil)


HAVUZ BİZİM İŞİMİZ ÜCRETSİZ SERVİS İÇİN HEMEN ARAYIN  HAVUZ BAKIMI NASIL YAPILIR?

25 Yıllık Tecrübemizle Siz Müşterilemize En iyi Çözümü Sunmak İçin Bütün İstanbula Ücretsiz Servis Hizmetimiz Vardır.

0555 045 5105

HAVUZ ONARIM TADILAT

FILTRE TEMIZLIĞI FILTRE KUM DEĞIŞIMI


HAVUZ TEMIZLIK ROBOTLARI

Havuz keyfi bir yana dursun, havuz denilince öncelikle akıllarda havuz temizliği sorunu canlanır. Havuz robotları sayesinde oldukça kolay çözüme kavuşan bu sorun, Zodiac Group güvencesi ile sorun olmaktan çıkıyor ve alanının en iyi robotları sayesinde havuz temizliği keyifli hal bir hal almaya başlıyor. İşte derdinizin dermanı profesyonel Robotlar.

TUZ CİHAZI-KLORA SON!

NEDEN TUZLU SU?

Bir tuzlu su havuzu, bir tuz klor jeneratörü adı verilen bir filtreleme sistemi kullanılarak temizlenir. Sistem tuzu klorin içine dönüştürmek için elektriği kullanır ve bu da havuzu temizler.Klorlu bir havuzda, klor tabletleri veya granülleri, aynı amaç için düzenli olarak fiziksel olarak eklenir.Her iki havuz tipinde de, havuzun pH seviyesini ve alkalinitesini kontrol etmek önemlidir, böylece hijyenik hale gelir ve kimyasallar dengede kalır.


HAVUZ ŞELALESİ (SU PERDESİ)

Şık Ve İşlevsel 304 paslanmaz çelikten mamul Kobra tip havuz şelalesi, havuz kenarınıza hem görsel bir dinamizm katacak hem de tazyikli su ile su masajı yapmanıza imkan verecektir.


Yüzme Havuzunun Temel Parçaları

En büyük ev geliştirmeleri gibi, yüzme havuzunuzda da istediğiniz kadar lüks alabilirsiniz. Gelişmiş ısıtma ve aydınlatma ekleyebilir, ileri teknoloji havuz örtüleri takabilir ve hatta su altı havuzu hoparlörleriyle yüzerken müziğin keyfini çıkarabilirsiniz. Fakat ister temel bir arka bahçenizde isterse de Elvis biçiminde masif bir iç vahanız olsun, her havuzun iyi vakit geçirmesini sağlamak için düzenli bakıma ihtiyaç duyan dört bileşene sahiptir.Bunlar şunları içerir:

  • Havuz suyu
  • Havuzun iç duvarı veya kaplaması
  • Havuzun filtre sistemi
  • Havuzun kaymağı ve geri dönüş sistemi


Havuz Filtre Sistemi

Havuzunuzun pompalama kalbi aynı zamanda karaciğeridir. Tamam, bu biraz garip geliyor. Ancak şunu düşünün: havuz pompanızsu çeker, kalbinizin kanınızla yaptığı gibi, suyun dolaşımını sağlar. Kişisel havuz filtresi kir ve sudan başka kirleticilerin sadece kandan karaciğer filtreleri dün geceki peynir kızartması gibi temizler.Her ikisi de sizi ve havuzunuzu zararlardan korur. İşlevsel bir filtre sistemi olmadan, havuzunuz yakında bulutlu, kirli ve sulanmayan bir karmaşa olacaktır. İyi havuz sirkülasyonunun diğer önemli bir bileşeni de filtrenizi sık sık geri yıkamaktır . İçkinizde “yüzen” kavramlarını unutun. Bu durumda, geri yıkama, filtrenizdeki su akışının tersine çevrilmesi ve kirli suyun ve biriken kirletici maddelerin atık havuzuna büzülmesi ve havuzunuzdan çıkarılması anlamına gelir. Bir havuz filtresini nasıl temizleyeceğinizden emin değilseniz , onu öğrenmek ve düzenli havuz bakımı rutininizin bir parçası haline getirmek zorunludur.  



 LİNER KAPLAMA HAVUZ SİSTEMLERİ

• Özellikle deprem bölgelerinde veya zemini hareketli olan bölgelerde beton havuzlar her zaman risklidir. Zira içerisinde tonlarca su bulunan beton havuzlar, en küçük bir yer hareketinde bile kolayca çatlayabilir ve havuzda oluşan kılcal bir çatlak bile tonlarca suyun çok kısa bir süre içerisinde kaybına yol açabilir. LINER ise esnek yapısından dolayı zeminde deprem ve yer hareketleri nedeniyle oluşabilecek olan çatlaklara karşı son derece güvenlidir. Bu sebeple su kaçaklarını yüzde yüz önler • Liner, anti bakteriyel özelliğe sahip olduğu için, havuz içinde yosunlaşma ve bakteri oluşumu görülmez. • Liner kullanılan sistemlerde inşa edilecek havuzlardaki en önemli faktör, havuz yan duvarlarının arzu edilen şekil ve ebatlara uyum sağlayabilecek bir malzemeden imal edilmiş olması, sağlamlığı, korozyona karşı dayanıklılığı, havuz suyu sirkülasyonuna ve su altı aydınlatma sistemine uygun üniteleri ihtiva etmesidir.• İkinci önemli faktör ise havuzun içinde kullanılan liner' ın havuzun tabanına ve duvarlarına tamamen oturması ve tercihen yekpare olmasıdır.• Yapısı itibarı ile havuzun su kaçırmasını yüzde yüz önleyen liner istenilen renk ve desende olabilir.• Havuz ölçüsünde olan liner yekpare olup havuz izolasyonunu % 100 temin eder. Ultraviyole' ye dayanıklı ve özelliğe sahip olan liner, havuz içinde çok özenli bir şekilde seramik veya cam mozaik kaplanmış izlenimi verir ve estetik bir görünüm sağlar.• Bu sistem Amerika ve Avrupa ülkelerinde  yaygın olarak kullanılmakta ve tercih edilmektedir 






havuz,havuz tadilatı,havuz onarımı,havuz tadilat servisi,havuz onarım servisi,havuz bakımı,havuz ekipmanları,havuz kimyasalları,havuz,liner kaplama havuz taadilatı,liner kaplama,cam mozaik kaplama,havuz kaplama,havuz izolasyon,havuz içi kaplama,havuz içi tadilatı, havuz su kacak tespiti,havuz tadilat ve onarım,havuz tadilat bakımı,havuz yapımı,havuz hizmetleri,havuz yapım,prefabrik havuz tadilatı,betonarme havuz tadialtı,yüzme havuz tadilatı,havuz tadilatı,havuz filtre kum değişimi,havuz filtre yenileme,havuz pompa tamiri,havuz bakım servisi,havuz aylık bakımı,havuz yıılık bakım,havuz lamba değişimi,liner kaplama havuz,havuz tadilatı liner,havuz derz yenileme,havuz kaçak tespiti

Tepecik Caddesi Tepekent Büyükçekmece İstanbul 

taşmalı havuz skimmer havuz liner havuz yapımı liner havuz cam mozaik havuz beton havuz havuz firmaları havuz yapma kapalı havuzlar havuz yaptırmak havuz sistemleri havuz modelleri havuz şirketleri taşınabilir havuz yüzme havuzları havuz fiyatı havuz bakımı havuz yapımı hazır havuz yüzme havuzu yapımı havuz yapanlar yaptırmak betonarme havuz liner havuz kaplama prefabrik havuz prefabrik yüzme havuzu kapalı havuz sistemleri havuz tesisatı havuz kaplama havuz imalatı havuz inşaat havuz yapan firmalar site havuzu havuz fırsatı adalar havuz yapımı adalar havuzcular adalar havuz firmaları adalar havuz bakımı adalar havuz şirketleri adalar havuz arnavutköy havuz yapımı arnavutköy havuz bakımı arnavutköy havuz firmaları arnavutköy havuz tadilatı havuz onarım havuz bakımı nasıl yapılır havuz tesisatı yapımı ataşehir havuz bakımı ataşehir havuz yapımı ataşehir havuz firmaları avcılar havuz bakımı avcılar havuz yapımı avcılar havuz onarım avcılar havuz avcılar tadilatı avcılar yüzme havuzu yapımı yüzme havuzu yüzme havuzu bakımı başakşehir havuz bakımı başakşehir havuz yapımı başakşehir havuz başakşehir havuz firmaları başakşehir havuzcular bakırköy havuz bakımı bakırköy havuz yapımı bakırköy yüzme havuzu yapımı bakırköy havuz firmaları havuz kimyasalları klor yosun önleyici havuz pompası havuz filtresi havuz kumu kuvars kum bayrampaşa havuz bakımı bayrampaşa havuz yapımı bayrampaşa havuz firmaları beşiktaş havuz bakımı beşiktaş havuz firmaları beşiktaş havuz yapımı yüzme havuzu yapımı beşiktaş beşiktaş havuz kimyasalları büyükçekmece havuz bakımı büyükçekmece havuz firmaları tepekent havuz firmaları büyükçekmece havuz kimyasalları havuz tadilatı büyükçekmece havuz onarım büyükçekmece havuzcular alkent havuz bakımı florya havuz bakımı florya havuz yapımı florya havuz firmaları florya havuz tadilatı florya havuz kimyasalları havuz bakım onarım yüzme havuzu yapım bakım onarım mimaroba havuz bakımı.mimaroba havuz yapımı.mimaroba havuz kimyasalları.güzelce havuz bakımı.güzelce havuz firmaları güzelce havuz yapımı sinanoba havuz yapımı sinanoba havuz firmaları istanbul havuz firmaları istanbul havuz bakımı istanbul yüzme havuzu bakımı istanbul havuzcular havuz bakım ücretleri havuz onarım istanbul celaliye havuz yapımı kumburgaz havuz firmaları kumburgaz havuz yapımı kumburgaz kumburgaz havuz bakımı beykoz havuz bakımı beykoz havuz firmaları beykoz havuz yapımı acarkent havuz firmaları acarkent havuz bakımı beylikdüzü havuz bakımı beylikdüzü havuz yapımı beylikdüzü havuz firmaları çatalca havuz yapımı çatalca havuz bakımı çatalca havuz firmaları hd havuz çatalca havuz inşaat çekmeköy havuz yapımı çekmeköy havuz bakımı çekmeköy havuz firmaları çekmeköy yüzme havuzu yapımı çekmeköy havuz tadilatı esenyurt havuz bakımı esenyurt esenyurt havuz kimyasalları fatih havuz yapımı fatih havuz bakımı fatih havuz firmaları fatih yüzme havuzu yapımı.kadıköy havuz firmaları.kadıköy havuz bakımı.kadıköy havuz.kadıköy yüzme havuzu yapımı.yeşilköy havuz bakımı.yeşilköy havuz firmaları. yeşilköy havuz.tuzla havuz bakımı tuzla havuz firmaları tuzla havuz yapımı maltepe havuz firmaları maltepe havuz bakımı pendik sancaktepe sarıyer havuz bakımı sarıyer.sarıyer havuz yapımı.sarıyer havuz kimyasalları silivri havuz yapımı.silivri silivri havuz bakımı silivri havuz firmaları sultanbeyli sultangazi küçükçekmece şile havuz yapımı şile havuz bakımı şile havuz firmaları riva havuz firmaları riva havuz bakımı riva havuz yapımı tuzla ümraniye üsküdar zeytinburnu istanbul menekşe.bebek etiler levent caddebostan arnavutköy gümüşsuyu fenerbahçe nişantaşı beşiktaş şişli mecidiyeköy yeşilyaka büyükyalı düşler vadisi deniz istanbul marina evleri modaoğlu park pendik atapol sarıyer konakları green village şile sedef villaları kasaba evleri yeşilyaka su karaağaç villaları pırlanta kısıklı mavera villaları tepeora evleri uskumruköy hadımköy havuz firmaları batı mahal zekariyaköy havuz firmaları zekeriyaköy havuz bakımı nestiva ataşehir esatpaşa havuz bakımı deniz tepe evleri gülpınar konutları alkent 2000 tepecik tepekent tekirdağ havuz yapımı tekirdağ havuz bakımı tekirdağ havuz firmaları keşan havuz bakımı keşan havuz yapımı keşan havuz firmaları saray havuz bakımı saray havuz firmaları saray havuz yapımı çerkezköy havuz firmaları çerkezköy havuz bakımı çerkezköy havuz yapımı lüleburgaz havuz firmaları lüleburgaz havuz yapımı kırklareli havuz firmaları kırklareli havuz bakımı yapım edirne havuz yapımı malkara havuz bakımı malkara kumbağ şarköy tekirdağ çerkezköy çorlu havuz bakımı çorlu havuz firmaları çorlu havuz yapımı yeniçiftlik havuz bakımı havuz bakımı tuzlu havuz çorlu havuz bakımı tekirdağ havuz bakımı çerkezköy havuz bakımı edirne havuz bakımı istanbul havuz bakımı tepekent havuz firmaları büyükçekmece havuz yeniçiftlik havuz bakımı havuz bakımı tuzlu havuz çorlu havuz bakımı tepekent havuz bakımı tekirdağ havuz kimyasalları havuzcular havuz onarımı yeniçiftlik havuz bakımı yeniçiftlik havuz firmaları yüzme havuzu bakım yüzme havuzu sistemleri tuzlu havuz havuz suyunu tuzlu suya çevirme tuz cihazları en iyi tuz cihazı küçükçekmece havuz firmaları havuz yapım bakım onarım tepekent havuzcular tepekent yüzme havuzu keşan havuzcular edirne havuzcular lüleburgaz havuz firmaları lüleburgaz havuz bakımı lüleburgaz havuz kimyasalları
Yorumlar
* Bu e-posta internet sitesinde yayınlanmayacaktır.