13 Dec
13Dec

Sauna Yapımı

Sauna İmalatı

HD Havuz sauna sektöründe uzun yıllar vermiş olduğu sauna imalat hizmetiyle bu konuda müşterilerine hizmet sunmaktadır.Hem  bireysel kulanıma yönelik eve sauna imalatı konusunda gereksede sosyal tesislerin üst düzey kaliteli sauna ihtiyaçlarına çözüm sunmaktadır.

Sauna

Sauna kültürü İskandinav ülkelerinde doğmuş ve bütün dünyaya buradan yayılmıştır. Türkiye’ de sauna kullanımı ve sauna bilinci son yıllarda oldukça artmış ve popüler hale gelmiştir. Konut tipi evlerde gerek konutun degerlenmesi gereksede bireysel sauna kullanımı amacıyla ev tipi sauna sistemleri kullanılmaktadır. Toplu konut projelerinde ortak kullanıma yönelik sosyal tesis uygulamasında yine sauna yer almaktadır. Bunların dışında spor tesisleri, güzellik ve cilt bakım merkezleri, spor saonları ve hatta müşterilerine özel bakım hizmeti veren kuaförlerde dahi sauna kullanılmaktadır, ve bu doğrultudaki ihtiyaç gün geçtikçe artmaktadır.

Saunanın Faydaları

  • Kilo vermeye yardımcıdır. Uzman kontrolünde yapılan bir programlama ile sauna kilo vermenize yardımcı olmaktadır.
  • Gözeneklerinizi açın. Sauna kullanımı cilt gözeneklerini yüksek sıcaklıkta terleterek daha temiz bir cilde sahip olmanızı sağlar.
  • Başlıca grip ve nezle gibi soğuk algınlığı sonucu oluşan hastalıklarda menthol aroması kullanılarak yapılan sauna seansları tedaviyi destekler ve daha çabuk iyileşirsiniz.
  • Düzenli olarak yapılan sauna kullanımı kireçlenme ve romatizma gibi hastalıkların oluşmasını engeller.
  • Sauna kullanımı ölü hücreleri temizleyerek vücudun kendini yenilemesini sağlar.

Sauna Tasarımı Ve Sauna Uygulamaları

Müşterilerimizin sauna ihtiyaçlarına göre şekillendirilen imalat süreci ürünün müşteriye çalışır durumda eksizsiz olarak teslim edilmesi ile sonuçlanır. Kent Havuz bu süreci tamamen kendi bünyesinde gerçekleştiren az sayıdaki firmadan biridir.

  • Sauna ölçüleri ve özelliklerini müşteri ihtiyaçları doğrultusunda belirleriz.
  • Sauna için kullanılacak ahşaplar yüksek kaliteli olarak kullanılırlar.
  • Sauna sobası ve diğer sauna aksesuarları en iyi kalitede seçilir ve 2 yıl garantili olarak kulaanıcıya teslim edilir.
  • Sauna yastığı, sauna ışık perdesi gibi ahşap ürünler firmamız bünyesinde özel olarak tasarlanır ve üretilirler.
  • Halihazırda oturduğu evde sauna yaptırmak isteyen müşterilerin uzun süren tadilatlardan rahatsız olmaması için montaj 1 gün gibi kısa bir sürede tamamlanır.
  • Sosyal tesis tipi saunalarda uzun süreli kullanıma dayanıklı malzeme ve ahşap işçiliği yapılalarak uzun süreli dayanıklı saunalar imal ediyoruz.

sauna yapım,sauna yapımı,sauna imalatı,anahtar teslim sauna yapımı,sauna tadilatı,sauna bakımı,sauna yapım firmaları

Yorumlar
* Bu e-posta internet sitesinde yayınlanmayacaktır.